A început campania de vaccinare împotriva COVID-19 și în județul Călărași

A început campania de vaccinare împotriva COVID-19 și în județul Călărași. FOTO Prefectura Călărași

Astăzi, 31 decembrie, a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 în județul Călărași.

Această zi marchează un moment mult așteptat în contextul pandemic, cel al începerii campaniei de imunizare, un pas important în lupta cu noul Coronavirus. Este vorba de prima etapă a vaccinării împotriva COVID-19, cea care vizează imunizarea personalului medical.

Pentru această etapă, au fost stabilite ca centre de vaccinare următoarele: Spitalul Județean de Urgență Călărași, Spitalul de Pneumoftiziologie Călărași, Spitalul Orășenesc Lehliu-Gară, Spitalul de Psihiatrie Săpunari, Spitalul Municipal Oltenița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*