REBU a deschis o nouă casierie, pentru plata facturilor la gunoi

Casierie REBU. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași informează că, de luni, 7 august 2023, operatorul de salubrizare REBU S.A. a deschis o nouă casierie, pentru plata facturilor la gunoi.

Aceasta este situată în hala Pieței Mari, mai exact acolo unde a fost mutată Piața Centrală Agroalimentară, și vine în sprijinul cetățenilor care locuiesc în centrul orașului și în cartierele Măgureni și Ceremag.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:30 (pauză: 13:00-13:30);

sâmbătă-duminică: închis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*