Accident între două TIR-uri pe A2, în județul Călărași

Un accident între două TIR-uri a avut loc pe A2, în zona localității Perișoru din Călărași.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 112, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, s-a produs o coliziune faţă-spate între 2 ansambluri auto. Unul dintre acestea s-a răsturnat pe carosabil, ocupând banda nr. 2 şi parţial prima bandă ale sensului de mers către Constanţa

În urma impactului a fost rănit șoferul TIR-ului răsturnat. El a fost transportat la spital.

“Traficul rutier se desfăşoară iniţial în banda nr. 2, pentru ocolirea primului ansamblu auto, iar ulterior în banda de urgenţă, pentru ocolirea celui de-al doilea. Se aşteaptă o macara pentru scoaterea vehiculului răsturnat”, a anunțat Infotrafic.

Ulterior, circulația a fost reluată în condiții normale pe A2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*