Accident mortal în comuna Independența. Un șofer a decedat în coliziune

Mașină de Poliție

Un accident mortal a avut loc, marți, 30 august, în comuna Independența, iar șoferul unui autovehicul a decedat după o coliziune cu o autoutilitară.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Româneinformează că pe DN3 Călărași – Lehliu, pe raza comunei Independența, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o  autoutilitară și un autotren. Traficul rutier a fost blocat, pe ambele sensuri de mers.

În urma impactului, șoferul autoutilitarei a murit, iar șase persoane aflate în autoutilitară au fost rănite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*