Accident rutier pe strada Gheorghe Lazăr din Călărași. O persoană a fost rănită

Accident rutier în municipiul Călărași. FOTO Nicu Bodeanu
Accident rutier în municipiul Călărași. FOTO Nicu Bodeanu

Un eveniment rutier a avut loc vineri, 30 octombrie, în jurul orei 15.30, în municipiul Călărași.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Călărași, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a condus autoturismul marca Dacia pe strada Gheorghe Lazăr din direcția strada București către strada Plevnei, iar la intersecția cu strada Grivița nu a respectat semnificația indicatorului oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW care circula pe drum prioritar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului din autoturismul Dacia. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*