Motociclist rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 4, în județul Călărași. Traficul rutier a fost restricționat

Motociclist rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 4, lângă Frumușani. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că  pe DN 4 București – Oltenița, în apropierea localității Frumușani din județul Călărași, a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului, aceasta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Timp de aproximativ o oră, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă de mers, dirijat de polițiști.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare”, au transmis poliţiştii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*