Acțiune a polițiștilor călărășeni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

Acțiune a polițiștilor pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. FOTO IPJ Călărași

Peste 150 de autovehicule verificate, 44 de sancțiuni aplicate, două infracțiuni constatate și două permise de conducere reținute de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, luni, 7 iunie, în intervalul orar 06.00 – 14.00, la nivelul județului Călărași, polițiștii rutieri au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Au fost folosite aparatele etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. De asemenea, s-a acționat și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

Au fost constatate două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, iar ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut două permise de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*