Acțiune a polițiștilor călărășeni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

Acțiune a polițiștilor pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. FOTO IPJ Călărași

Peste 150 de autovehicule verificate, 44 de sancțiuni aplicate, două infracțiuni constatate și două permise de conducere reținute de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, luni, 7 iunie, în intervalul orar 06.00 – 14.00, la nivelul județului Călărași, polițiștii rutieri au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Au fost folosite aparatele etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. De asemenea, s-a acționat și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

Au fost constatate două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, iar ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut două permise de conducere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*