Acțiune umanitară a polițiștilor călărășeni în prag de sărbători

Acțiune umanitară în prag de sărbători. FOTO IPJ Călărași

În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași alături de voluntarii Societății Naționale de Cruce Roșie din România, filială Călărași, au ales să aducă o rază de speranță și un strop de bucurie unor familii nevoiașe.

Pentru a le face sărbătorile mai frumoase, polițiștii împreună cu voluntarii le-au oferit pachete cu daruri tradiționale.

Astfel, au fost împărțite alimente și dulciuri, care la fel ca și vorbele bune și urările oamenilor în uniformă, au înseninat fețele acestora și au adus un zâmbet pe buze.

În schimb, au primit mulțumiri și cuvinte alese din adâncul sufletului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*