Acțiuni ale polițiștilor călărășeni pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

Misiuni și controale ale polițiștilor călărășeni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat în ultimele 24 de ore acțiunile pentru limitarea virusului COVID-19.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 100 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 759 obiective de interes și 317 autovehicule destinate transportului de persoane. De asemenea, în vederea respectării măsurilor de siguranță polițiștii au verificat 3.438 de persoane, dintre care 854 de persoane aflate în izolare și 875 de persoane aflate în carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*