Acțiuni organizate de polițiștii călărășeni pentru siguranța comunității

Continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au continuat să acționeze, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru a verifica modul în care se respectă măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, forțele de ordine au fost angrenate în cadrul a 26 de acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 83 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, totodată, fiind legitimate 2.232 de persoane. Acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, polițiștii verificând 416 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și măsurile de protecție sanitară.

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale.

Acțiunile desfășurate au fost organizate în colaborare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, iar acestea vor continua.

Polițiștii le reamintesc cetățenilor că pentru siguranța acestora și a celor din jur, este necesar să manifeste un comportament responsabil și să respecte măsurile impuse în contextul epidemiologic actual.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*