Acțiuni pentru limitarea răspândirii COVID-19. Polițiștii călărășeni au dat amenzi de 11.000 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Ca urmare a activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 133 de societăți comerciale, 9 operatori economici, 3 operatori de transport persoane și 95 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri.

Totodată, au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 11.000 de lei.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 479 mijloace de transport, 167 fiind mijloace de transport în comun și 704 persoane, dintre care 106 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 598 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*