Acțiunile polițiștilor călărășeni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, continuă

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. FOTO IPJ Călărași

Sâmbătă, 27 februarie, au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali, au verificat 129 de societăți comerciale, 9 operatori economici, 2 operatori de transport persoane, 740 de mijloace de transport persoane, 65 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri, dar și 721 de persoane. Controalele au vizat modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

În urma acțiunii, au fost aplicate 313 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de 28.200 de lei. Acestea au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru nerespectarea restricțiilor privind deplasarea persoanelor.

Polițiștii vor continua activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor care favorizează răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*