Acțiunile polițiștilor călărășeni în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ, continuă

Acțiuni în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intensificat acțiunile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 08 – 11 februarie, pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară împreună cu cei de ordine publică și rutieră au desfășurat acțiuni în incinta și în zona adiacentă a unităților de învățământ preuniversitar, în mijloacele de transport elevi și pe traseele de deplasare a mijloacelor de transport elevi. Totodată, s-a avut în vedere verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Peste 200 de polițiști au legitimat 844 de persoane, au verificat 208 unități de învățământ și 109 mijloace de transport elevi, iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de 33.560 de lei.

Astfel de acțiuni preventive vor fi efectuate și în perioada următoare, ne dorim și acționăm în permanență pentru ca elevii din județul nostru să meargă la școală în siguranță.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*