Activitate de donare de sânge, desfășurată de polițiștii din Călărași

Activitate de donare de sânge, desfășurată de polițiștii din călărași. FOTO: IPJ Călărași

Polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au donat sânge joi, 17 noiembrie, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge din Centrele de Transfuzie Sanguină.

În dimineața acestei zile, polițiștii călărășeni din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale nu au rămas indiferenți față de semenii aflați la nevoie și s-au deplasat la centrul de Transfuzie Sanguină Călărași pentru a dona sânge.

Activitatea colegilor noștri a fost inițiată de comisar șef de poliție Tulpan Lilian, împuternicit șef Serviciul pentru Acțiuni Speciale, pentru a veni în sprijinul pacienților care sunt internați în stare gravă și au nevoie urgentă de transfuzie.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași îndeamnă pe toți cei care sunt eligibili pentru a dona, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină și să facă acest gest umanitar și benefic pentru sănătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*