Activități preventive desfășurate de polițiștii călărășeni într-un centru de plasament din Făurei

Activități preventive desfășurate de polițiști într-un centru de plasament din Făurei. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de conștientizare și responsabilizare a copiilor din cadrul Centrului de Plasament Ulmu – Făurei.

Potrivit IPJ Călărași, între temele abordate au fost protejarea patrimoniului, educația și siguranța rutieră, abandonul școlar, violența domestică, siguranța pe internet, efectele consumului de droguri, disparițiile de minori, traficul de persoane, răspunderea penală la minori sau cariera de polițist.

Temele de prevenire și informare au fost adaptate pentru fiecare grup de copii, în funcție de vârstă și subiecte de interes pentru cei mici.

Astfel de acțiuni preventive vor fi efectuate și în perioada următoare, iar pentru atingerea obiectivelor vom continua colaborarea cu alte instituții și autorități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*