Adolescent agresat și un autoturism vandalizat, într-un conflict familial în comuna Nana: trei bărbați au fost reținuți

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru lovire și alte violențe, în urma unui incident petrecut în comuna călărășeană Nana. Incidentul a avut loc pe data de 4 iulie, când un autoturism aparținând unei societăți comerciale a fost vandalizat, iar fiul minor al șoferului a fost agresat.

Potrivit IPJ Călărași, cei trei bărbați, în vârstă de 29, 41 și 43 de ani, au provocat avarii grave autoturismului prin tăierea anvelopelor și spargerea geamurilor. De asemenea, aceștia l-au și agresat pe fiul minor în vârstă de 16 ani al șoferului.

Victima agresiunii a depus o plângere penală împotriva atacatorilor, însă societatea comercială care deține autoturismul nu a formulat plângere pentru distrugere.

Ulterior, pe data de 7 iulie, un unchi al adolescentului de 16 ani a sunat la numărul de urgență 112, sesizând faptul că tânărul a fost din nou agresat fizic. Polițiștii au constatat că, în jurul orei 19.45, doi dintre bărbații implicați în incidentul din 4 iulie, în vârstă de 29 și respectiv 43 de ani, l-au lovit pe minor în zona capului și a corpului.

Victima a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe în acest caz.

La data de 8 iulie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat percheziții la locuințele celor trei bărbați implicați, reușind să identifice și să rețină unul dintre aceștia, în vârstă de 41 de ani. Cei doi bărbați rămași în libertate s-au sustras urmăririi penale.

În urma activităților desfășurate de polițiști, la data de 10 iulie, cei doi bărbați s-au predat autorităților, iar față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cazul se află în continuare sub anchetă, iar autoritățile judiciare vor decide asupra măsurilor legale care se impun în acest caz de violență familială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*