Soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor Primăriei Călărași

Soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor Primăriei Călărași

Primăria Municipiului Călărași anunță că a ales o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis Mobile şi Avansis Online, aplicații integrate de gestionare a relației dintre primărie și contribuabil.

Astfel, prin aplicațiile Avansis Mobile şi Avansis Online, cetățenii din Călărași își pot plăti online taxele si impozitele, pot solicita şi consulta documente sau pot face programări la administrația locală și la subordonate. De acum înainte, Primăria Municipiului Călărași va putea trimite cetățenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon.

Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau iOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon print scanarea codului QR, sau prin accesarea următoarelor link-uri:

Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows /Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web: http://online.primariacalarasi.ro/AvansisOnline/#/iro/login

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*