Alertă cu bombă într-o bancă din Călărași: Forțele de securitate răspund prompt pentru a proteja comunitatea

Polițiștii călărășeni au primit joi, 15 iunie, o alertă cu privire la o amenințare cu bombă într-o instituție bancară din municipiul Călărași, generând o mobilizare rapidă a forțelor de securitate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, imediat după primirea informației au fost luate măsuri urgente pentru a proteja siguranța publică. Instituția bancară a fost evacuată, iar sprijinul a fost solicitat de la Serviciul Român de Informații, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și Brigada Antitero Constanța.

Echipe specializate au fost desfășurate în zonă pentru a identifica apelantul și a verifica orice potențială amenințare în proximitatea și în interiorul băncii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*