Amenzi de 8.000 de lei, date de polițiștii călărășeni pentru nerespectarea măsurilor privind combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. FOTO IPJ Călărași

Miercuri 27 octombrie, au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 121 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 764 obiective de interes și 499 de autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 2.994 de persoane, dintre care 627 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 732 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*