Amenzi de peste 160.000 de lei, date de poliţiştii călărășeni în perioada minivacanței de 1 Mai

Pentru ca cetățenii să petreacă în liniște Ziua Internațională a Muncii, polițiștii au desfășurat activități suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 29 aprilie – 1 mai, aproximativ 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 36 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 189 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 52 de infracțiuni, cinci persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 476 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 160.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 49 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*