ANI a descoperit că un consilier local din Cuza Vodă s-a aflat în conflict de interese administrativ

Agenția Națională de Integritate

Agenția Națională de Integritate (ANI) a descoperit că un consilier local din Cuza Vodă s-a aflat în conflict de interese administrativ, el votând ca taxele și impozitele locale să nu crească, deținând peste 150 de hectare de teren în comună.

ANI a anunțat că în perioada exercitării mandatului de consilier local, Gheorghe Toma a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii C.L. din data de 10 decembrie 2020 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021 pentru Comuna Cuza Vodă, votând pentru menținerea impozitelor și taxelor locale la nivelul anului anterior, deși avea un interes personal în problemele supuse dezbaterilor, deținând împreună cu soția o suprafață totală de 152,8026 ha de teren extravilan pe raza comunei.

Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 228, alin. (1), lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*