Aproape 900 de amenzi, de peste 330.000 de lei, aplicate în ultima săptămână de polițiștii călărășeni

Polițiștii călărășeni au prezentat bilanțul ultimei săptămâni: peste 150 de acțiuni organizate, 467 de intervenții la evenimente și 891 de sancțiuni contravenționale aplicate, cu o valoarea totală ce a depășit 330.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Călărași, acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 11 persoane, precum și dispunerea a nouă măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 44 de conducători auto au rămas fără permis.

Astfel, în săptămâna 20 – 26 septembrie, peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 154 de acțiuni și s-a intervenit la 467 de evenimente sesizate prin 112. Ca urmare a activităților, au fost constatate 102 infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse nouă măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 891 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 330.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 13 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 44 de permise de conducere și retrase 29 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*