Aproximativ 170 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii călărășeni

Aproximativ 170 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiști. FOTO: IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au confiscat în cursul zilei de luni, 12 decembrie, de la un bărbat din Oltenița, aproximativ 170 de kilograme de articole pirotehnice, ce urma a fi comercializate ilegal.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași – Biroului Rutier, au oprit luni, 12 decembrie, pentru control, în municipiul Călărași, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Oltenița.

În urma controlului autovehiculului, în portbagajul acestuia au fost identificate 170 de kilograme (68 bucăți) de articole pirotehnice, de diferite categorii. Bărbatul nu figurează ca persoană fizică/ juridică autorizată să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice, fapt pentru care bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, urmând să fie supuse expertizei criminalistice pentru stabilirea categoriei.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*