Atelier de caligrafie dedicat Zilei Unirii, la Muzeul Dunării de Jos

Muzeul Dunării de Jos. FOTO Adrian Boioglu

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează, în cadrul proiectului ”Atelierele Muzeului”, în perioada 22-23 ianuarie, un atelier de caligrafie dedicat Zilei Unirii.
Astfel, Muzeul Dunării de Jos invită călărășenii interesați să participe, în preajma aniversării a 165 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri, la un atelier în cadrul căruia participanții vor avea ocazia să scrie caligrafic, cu toc și peniță, fragmente din documentele acelor vremuri.
Atelierul se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9.00-12.00 și se adresează persoanelor cu vârste mai mari de 8 ani.
Programările se fac la numărul de telefon 0726220908, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-15.30.
Preț participare: 2 lei/persoană/atelier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*