Atelier de creație dedicat Sărbătorilor Pascale, la Muzeul Dunării de Jos

Atelier de creație dedicat Sărbătorilor Pascale, la Muzeul Dunării de Jos

Muzeul Dunării de Jos Călărași îi invită pe călărășeni să participe, în perioada 26 – 28 aprilie, la un Atelier de creație dedicat Sărbătorilor Pascale. Acesta se va desfășura la Secția Arheologie, în demisolul Consiliului Județean Călărași, între orele 09.00 – 12.00.

La acest atelier de lucru, dedicat Sărbătorilor Pascale, sunt invitați să participe toți cei care doresc să decoreze ouă pentru zilele de sărbătoare.

Programările se fac la numărul de telefon 0746.051.267. Grupurile vor cuprinde maximum 20 persoane, iar prețul de participare este de doi lei/ persoană/ atelier.

Datorită contextului epidemiologic actual, activitățile se vor derula respectând condițiile impuse de pandemia de COVID-19. Toți participanții vor păstra o distanță de cel puțin un metru față de celelalte persoane și vor purta mască de protecție. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp, nu vor putea participa la activități persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*