Atelier de modelaj în lut la Muzeul Dunării de Jos din Călărași

Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Muzeul Dunării de Jos Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează „Atelierul de modelaj în lut”.

Participanții vor avea prilejul să cunoască un meșteșug ce se pierde în negura timpului – olăritul, dar și să confecționeze cu mâna un obiect frecvent utilizat de geții din zona noastră – strecurătoarea.

Activitatea, parte a programului de pedagogie muzeală „Atelierele Muzeului”, se va desfășura la Secția Arheologie, la demisolul Consiliului Județean Călărași, în perioada 28 – 31 martie, în intervalul orar 09.00 – 12.00. Programările se fac la numărul de telefon 0722/270.848, șef serviciu Anișoara Topârceanu. Preț participare: 2 lei/persoană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*