Restricții de trafic în Călărași pentru desfășurarea concursului ciclist „Prima Bicicletă”

Concursul "Prima Bicicletă". FOTO Facebook
Concursul "Prima Bicicletă". FOTO Facebook

Circulația rutieră va fi restricționată sâmbătă, 29 mai, în intervalul orar 08.00 – 15.00, pentru organizarea concursului ciclist „Prima Bicicletă”, pe traseul: municipiul Călărași – strada General Constantin Ștefănescu (ALDIS) – DN3B de la km 3+000 la km 0+000 și retur.

Potrivit IPJ Călărași, rutele ocolitoare propuse vor fi următoarele :

  • Conducătorii auto care vor să ajungă din municipiul Călărași spre zona de traversare a Dunării (Chiciu, Ostrov – Constanța, Silistra – Bulgaria) vor folosi ruta Prelungirea București – DN3D/Siderca/Piscicola – DN3.
  • Conducătorii auto care vor să ajungă din zona Chiciu în municipiul Călărași sau autostrada A2 vor folosi ruta DN3 – prima ieșire din sensul giratoriu de la km 122+500, DN3D – Siderca – municipiul Călărași.

Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic, în zonele de deviere a circulației rutiere spre rutele ocolitoare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*