Au început lucrările de asfaltare pe DN 3, între localitățile Ștefănești și Lehliu Gară din Călărași

Au început lucrările de asfaltare pe DN 3, între Ștefănești și Lehliu Gară. FOTO DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a demarat miercuri, 14 aprilie, lucrările de frezare în vederea așternerii unui nou covor asfaltic pe DN 3, pe sectorul cuprins între localitățile Ștefănești și Lehliu Gară din județul Călărași.

Potrivit DRDP Constanța, circulația rutieră să desfășoară în zona respectivă alternativ, pe un singur fir, dirijat în ambele sensuri. Viteza de deplasare este restricționată la 40 km/h.

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost stabilit pentru 30 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*