Au început procedurile pentru demararea lucrărilor de construcție a noului corp pentru Spitalului Județean de Urgență Călărași

Au început procedurile pentru demararea lucrărilor de construcție a noului corp de spital. FOTO CJ Călărași

Consiliul Județean Călărași anunță că au început procedurile pentru demararea lucrărilor de construcție a noului corp al spitalului județean.

Potrivit CJ Călărași, Cristian Erbașu, reprezentantul Grupului de Construcții Erbașu, compania care lucrează pentru Compania Naţională de Investiții (CNI), este prezent la Călărași pentru discuții tehnice cu executivul Consiliului Județean și cel al Spitalului Județean de Urgență.

„Se preconizează ca în luna martie 2021 să se predea amplasamentul constructorului, până atunci eliberându-se zona de imobilele aflate pe terenul destinat obiectivului”, au precizat reprezentanți ai instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*