Bărbat aflat în pericol de înec în Dunăre, salvat de polițiștii de frontieră călărășeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Biroului Operațional Naval al Serviciului Teritorial al Poliței de Frontieră Călărași – Pontonul de acostare Călărași au intervenit pentru salvarea unei persoane, aflate într-o ambarcație de agrement, care s-a răsturnat pe fluviul Dunăre, în dreptul km. 373,1.

Astfel, duminică, 18 septembrie, în jurul orelor 09.15, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliței de Frontieră Călărași au fost sesizați de către Căpitănia Călărași prin apel telefonic, despre faptul că pe Dunăre, în zona km. 373,1, o persoană se află în pericol de înec.

Acționând cu operativitate pentru salvarea celui în cauză, polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcație rapidă, intervenind pentru scoaterea din apă și aducerea la mal a acestuia. Bărbatul, în vârstă de 66 ani, domiciliat pe raza județului Călărași, nu a necesitat îngrijiri medicale, iar ambarcațiunea i-a fost recuperată și transportată în siguranță la mal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*