Două persoane au fost reținute în Călărași pentru amenințare, lipsire de libertate și violențe

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Două persoane au fost reținute în Călărași pentru infracțiuni grave, printre care amenințare, lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

Potrivit IPJ Călărași, cele două persoane, în vârstă de 38 și 54 de ani, sunt acuzate că au adresat amenințări unui bărbat într-un local public, l-au privat de libertate și l-au agresat fizic.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași au efectuat în această cauză și trei percheziții domiciliare, în municipiul Călărași, de unde au confiscat mai multe bunuri care sunt considerate dovezi în această cauză.

De asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru a fi audiate. După administrarea probatoriului, instanța a dispus reținerea celor trei suspecți pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind transferați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași pentru continuarea anchetei și luarea unei decizii în privința cazului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*