Bărbat din comuna călărășeană Luica, reținut de polițiști după ce și-a bătut soția deși avea un ordin de protecție provizoriu

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii  din cadrul Secției 3 Rurală Curcani cercetează în stare de reținere un bărbat din comuna Luica, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu, după ce acesta și-a agresat soția.

Potrivit IPJ Călărași, în seara zilei de 17 aprilie, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Luica, județul Călărași, cu privire la faptul că soțul a agresat-o fizic.

„Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și în baza acestuia s-a emis ordinul de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință. Ulterior, după emiterea ordinului de protecție, bărbatul a revenit la domiciliul comun unde a provocat scandal, iar peste noapte a dormit într-o camera a locuinței”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, iar la data de 18 aprilie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Bărbatul au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*