Bărbat din comuna călărășeană Luica, reținut de polițiști după ce și-a bătut soția deși avea un ordin de protecție provizoriu

Reținut de polițiști pentru conducere fără permis. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii  din cadrul Secției 3 Rurală Curcani cercetează în stare de reținere un bărbat din comuna Luica, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu, după ce acesta și-a agresat soția.

Potrivit IPJ Călărași, în seara zilei de 17 aprilie, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Luica, județul Călărași, cu privire la faptul că soțul a agresat-o fizic.

„Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și în baza acestuia s-a emis ordinul de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință. Ulterior, după emiterea ordinului de protecție, bărbatul a revenit la domiciliul comun unde a provocat scandal, iar peste noapte a dormit într-o camera a locuinței”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, iar la data de 18 aprilie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Bărbatul au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*