FOTO Nicușor Cionoiu: „Sărbătorim un moment unic, Ziua Națională a României! O zi pentru suflet, o zi în care trebuie să ne amintim că suntem români, indiferent de provocările pe care le întâmpinăm.”

Nicușor Cionoiu, a participat Ziua Națională a României, la Călărași. FOTO: facebook Nicusor Cionoiu

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a participat Ziua Națională a României, la ceremonialul pentru depunerea de coroane în memoria celor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918.

Cu această ocazie, parlamentarul călărășean a avun un mesaj de suflet, pe care l-a postat pe pagina sa de socializare, pe care îl redăm integral:

Sărbătorim un moment unic, Ziua Națională a României! O zi pentru suflet, o zi în care trebuie să ne amintim că suntem români, indiferent de provocările pe care le întâmpinăm.

Tot astăzi se împlinesc 104 ani de la Marea Unire din 1918. Strămoșii noștri au reușit să depășească cu măreție și curaj toate provocările din istorie pentru a trăi noi astăzi într-o țară liberă și democrată.

Noi reprezentăm România, țara care ne este casă, atât cu neajunsuri cât și cu locuri minunate și oameni muncitori. Suntem trecutul și prezentul tării, iar viitorul ei stă pe umerii noștri. Împreună suntem mai puternici, împreună putem să depășim toate problemele prezentului. Să fim uniți unui singur scop, acela de a lăsa copiilor și nepoților noștri, o Românie puternică.

Astăzi, la Călărași, am participat la ceremonialul pentru depunerea de coroane în memoria celor care au făcut posibilă Marea Unire și mă simt onorat să fac parte din această frumoasă comunitate a județului nostru!

Cinste și recunoștință eternă eroilor neamului românesc!

La multi ani, România! La mulți ani frați români de pretutindeni!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*