Bărbat din Dragalina, reținut de polițiști după ce și-a agresat fratele

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Dragalina, a fost reținut de polițiștii călărășeni după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a bătut fratele mai mic.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 15 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Dragalina, județul Călărași, cu privire la faptul că două persoane s-au agresat, iar una dintre ele este rănită.

„În fapt, în jurul orei 19.30, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Dragalina, județul Călărași, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, ar fi fost agresat de către fratele său în vârstă de 46 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Pe numele bărbatului în vârstă de 46 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”. Totodată, față de acesta s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă Călărași, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*