Bărbat din Perișoru, arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră dintr-un centru de plasament

Un bărbat din Perișoru a fost arestat preventiv după ce a întreținut raporturi sexuale, consimțite, cu o fată de 14 ani, aflată în plasament de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Călărași.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, în perioada septembrie 2022 – ianuarie 2023, la diferite intervale de timp, inculpatul N.V.E., de 35 de ani, a întreținut mai multe raporturi sexuale normale, consimțite, cu o minoră în vârstă de 14 ani, față de care era dispusă măsura de protecție a plasamentului într-un centru din subordinea DGASPC Călărași, la domiciliul acestuia din comuna Perișoru.

Prin ordonanța procurorului de caz, din data de 31 ianuarie, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului, pentru săvârșirea infracțiunii de „actul sexual cu un minor„. La aceeași dată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași a propus luarea măsurii preventive a arestului preventiv, dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași. Anterior arestării preventive, organele de din cadrul IPJ Călărași – Serviciul de Investigații Criminale au luat măsura reținerii față de inculpat, pe o durată de 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*