Bărbat reținut după ce a furat o mașină

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat a fost reținut după ce a furat o mașină din fața unei porți.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 19 februarie, în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără, de 23 de ani, cu privire la faptul că i-a fost furată mașina din fața porții.

“În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au constat faptul că la data de 18 februarie a.c., în jurul orei 15:00, un tânăr, de 28 de ani, ar fi parcat autoturismul în fața casei sale, lăsându-l descuiat și cu cheile în contact, totodată, având în mașină și portofelul cu documentele sale și pe cele ale autoturismului.

Ulterior, în jurul orei 00:15, tânărul ar fi ieșit din locuință, constatând faptul că autoturismul a fost furat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate a fost identificat autorul furtului, în persoana unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași” – IPJ Călărași.

Totodată, în urma verificării în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind dispusă în continuare urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*