Biblioteca Județeană Călărași organizează Festivalul de Paște

Biblioteca Alexandru Odobescu, Calarasi
Biblioteca Alexandru Odobescu, Calarasi

Biblioteca Județeană Călărași “Alexandru Odobescu”, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași organizează “Festival de Paște” – un eveniment inedit dedicat sārbātorilor care se apropie, o ocazie de a petrece timp de calitate alāturi de familie și prieteni, de a împărtăși bucuria și tradițiile legate de Paște și de a crea amintiri frumoase într-un cadru festiv și plin de culoare!

Totul se întâmplā pe 27 aprilie, pe Platoul Bibliotecii Judetene “Alexandru Odobescu” Cālārasi, între orele 10:00-20:00!

În cadrul acestui Festival, întreaga comunitate poate participa la diverse activități, cum ar fi atelierul de încondeiat ouā, vânātoarea de ouā, ateliere creative pentru copii, spectacol de muzicā, spectacol de magie, teatru de păpuși! În același timp, oamenii se pot bucura de aleea cu produse și cadouri handmade, pot savura delicatese culinare specifice sārbātorii sau pot face fotografii memorabile cu mascotele uriașe IEPURAȘ și OU DE PAȘTE!

Unul dintre cele mai așteptate momente ale evenimentului va fi parada costumelor, în care cei mici, alāturi de cei mari sunt invitați sā se costumeze în personaje tematice de Paște sau de primāvarā: iepurași, floricele, pāsāri, zâne, fluturi!

Programul evenimentului:

10:00-Deschiderea evenimentului cu mascotele IEPURAȘ și Ou de Paște

10:00-11:00-Atelierul de încondeiat ouā -Ateliere craft de realizat flori si iepurasi

-Atelier de picturā

11:00-12:00-Vânātoarea de ouā(de ciocolatā)

12:00-13:00-Participare ateliere

13:00-Hula Hooping (dans cu cercul) cu Mara

14:00-15:00-Parada costumelor tematice

15:00-16:00-Teatru de păpuși pentru copii cu piesa “Iepurașul de Paște”

16:00-17:00-Participare ateliere

17:00-18:00-Spectacol de magie

18:00-19:00-Program de muzică folk

Evenimentul este realizat de cātre Biblioteca Județeană Cālārași, cu sprijinul Consiliului Județean Cālārași!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*