Bilanțul polițiștilor călărășeni din ultima săptămână: 113 infracţiuni constatate și 904 contravenții aplicate

Au fost reținute 11 permise de conducere pentru viteză. FOTO IPJ Călărași

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 433 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 51 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

Potrivit IPJ Călărași, peste 900 de polițiști au acționat în săptămâna 11 – 17 iulie, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 77 de acțiuni și s-a intervenit la 433 de evenimente, dintre care 429 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate au fost constatate 113 infracțiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 904 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 328.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 51 de permise de conducere și retrase 31 de certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Duminică, 17 iulie, pe DN 21, în intervalul orar 16.00 – 20.00, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier au fost reținute 11 permise de conducere pentru viteză. Totodată, șoferii au fost sancționați contravențional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*