Bilanțul polițiștilor călărășeni în ultima săptămână: 75 de infracţiuni constatate și 1.370 de contravenții aplicate

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la peste 390 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a peste 45 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier, iar patru persoane au fost depistate în flagrant.

Potrivit IPJ Călărași, în săptămâna 25 – 31 octombrie, peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 90 de acțiuni și s-a intervenit la 391 de evenimente, dintre care 384 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 75 de infracțiuni, 4 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.370 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 430.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 45 de permise de conducere și retrase 30 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*