Bilanțul polițiștilor călărășeni în ultima săptămână: 82 de infracţiuni constatate și peste 1.100 de contravenții aplicate

Acțiuni ale polițiștilor călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au intervenit în ultima săptămână, în cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității, la 365 de sesizări ale cetățenilor primite prin serviciul 112. De asemenea, au reținut permisele de conducere în cazul a 73 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

Potrivit IPJ Călărași, în săptămâna 23 – 29 mai, peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 75 de acțiuni și s-a intervenit la 365 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților au fost constatate 82 de infracțiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.163 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 400.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate șapte infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 73 de permise de conducere și retrase 39 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii călărășeni continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, siguranța cetățenilor fiind prioritatea forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*