Autocamion lovit de tren în localitatea călărășeană Vasilați. Șoferul a suferit numai un atac de panică și a refuzat transportul la spital

Autocamion lovit de tren în localitatea călărășeană Vasilați. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină miercuri, 13 iulie, în jurul orei 13.00, în zona localității Vasilați, pe DJ 301, la nivelul de trecere cu calea ferată, pentru acordarea primului ajutor și pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma unui accident produs prin coliziunea dintre un tren și un autocamion.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al Județului Călărași, la fața locului a fost identificată o singură victimă, rezultată în urma accidentului, conducătorul unui autocamion înmatriculat în județul Ialomița, care era conștient și prezenta doar un atac de panică, fără alte mărci traumatice. Șoferul autovehiculului a refuzat examinarea și transportul la spital.

Trenul Regio nr. 10279 (București – Oltenița), implicat în accident, transporta 30 de călători și niciunul dintre aceștia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Atât circulația feroviară, cât și cea rutieră, pe DJ 301, au fost întrerupte pe respectivele tronsoane, pentru aproximativ o oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*