Călărășean reținut după ce a vândut cannabis în București și în județul Călărași

Călărășean reținut pentru trafic de droguri de risc. FOTO IPJ Călărași

Un călărășean în vârstă de 34 de ani a fost reținut pentru trafic de droguri de risc după ce, timp de doi ani, a comercializat cannabis în municipiul București și pe raza județului Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii DIICOT Călărași, au efectuat, joi, o percheziție domiciliară, în județul Călărași, la domiciliul unui bărbat de 34 de ani, bănuit de operațiuni cu droguri.

„Astfel, au fost descoperite și ridicate 300 de grame de cannabis, două grindere și componente ale unei instalații artizanale pentru cultura indoor de cannabis”, au precizat anchetatorii.

Călărășean reținut pentru trafic de droguri de risc. FOTO IPJ Călărași

Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2018, bărbatul și-ar fi procurat materiale necesare pentru înființarea unei culturi de cannabis indoor. Ulterior, acesta ar fi deținut și comercializat diverse cantități de cannabis, în municipiul București și în județul Călărași.

Față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*