Călărășeni cercetați pentru pescuit electric și furt calificat

Călărășeni cercetați pentru pescuit electric și furt calificat. FOTO SPTR Constanța

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța și ai Serviciului Județean Transporturi Călărași au efectuat, duminică, două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de pescuit electric și furt calificat.

Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Unirea din județul Călărași după ce, în aceeași zi, doi bărbați au fost surprinși, în flagrant delict, în timp ce pescuiau cu ajutorul unui dispozitiv electric, pe Dunăre, în dreptul localității Dunăreni.

În urma activităților desfășurate au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cinci aparate de pescuit electric, cinci acumulatori auto, 16 unelte de pescuit tip setcă – în lungime totală de peste un kilometru, șase unelte de pescuit tip lansetă, o ambarcațiune din fibră, un motor, o barcă, 25 de kilograme de pește din diferite specii, 500 de lei, precum și alte bunuri folosite la pescuitul ilegal. Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 35.000 de lei.

Cei doi bărbați, de 32, respectiv 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet cu propuneri legale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*