Călărășeni reținuți de procurorii DIICOT după ce au procurat și comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive

Călărășeni reținuți de procurorii DIICOT după ce au procurat și comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit DIICOT, începând cu luna aprilie 2021, inculpații au procurat și comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverși consumatori de pe raza județului Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 38 de doze de cocaină, 305 pliculețe cu substanțe cu efect psihoactiv, un cântar electronic de precizie, un grinder și suma de 2.200 de lei.

În cursul zilei de marți, 13 iulie, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Călărași și IJJ Constanța, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*