Călărășeni reținuți pentru lovire sau alte violențe după ce au agresat doi tineri

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița cercetează în stare de reținere trei bărbați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, la data de 14 februarie, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie în vârstă în vârstă de 40 de ani, din comuna Spanțov, județul Călărași, cu privire la faptul că fiul său a fost agresat de mai multe persoane.

„În fapt, pe fondul unui conflict spontan, doi tineri în vârstă de 23 și 17 ani, în timp ce se aflau în comuna Spanțov, pe strada Șoseaua Olteniței, pe fondul unui conflict spontan au fost agresați fizic de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 42 de ani, aceștia din urma lovindu-i cu pumnii în zona feței”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Ca urmare a probatoriului administrat, luni, 22 februarie, cei trei bărbați au fost identificați, a fost probată activitatea infracțională și luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*