Călărășenii care își plătesc taxele și impozitele locale până la 31 martie beneficiază de o bonificație de 10%

Primăria municipiului Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Călărași vă aduce la cunoștință că până la data de 31 martie, persoanele fizice care plătesc integral taxele și impozitele locale pe anul în curs beneficiază de o bonificație în cuantum de 10%, potrivit prevederilor legale.

Modalitățile de plată pentru taxele și impozitele locale sunt următoarele:

𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞:

> Prin aplicația Avansis Online – disponibilă pentru acces și informare pe website-ul instituției www.primariacalarasi.ro

> Prin website-ul www.ghiseul.ro, secțiunile “Plătește online impozite și taxe”, “Plată amenzi” și “Plată fără autentificare”.

Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows /Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Platforma online vine la dispoziția cetățenilor cu o modalitate de depunere a cererilor de certificate fiscale, declarațiilor mijloacelor de transport, declarațiilor imobiliarelor fiscale în format online, cereri adeverințe APIA, cereri certificat urbanism fără a mai fi necesară deplasarea la sediul instituției. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web : http://online.primariacalarasi.ro/AvansisOnline/#/iro/login

𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐞:

> Prin aplicația Avansis Mobile – disponibilă pentru acces și informare pe website-ul instituției www.primariacalarasi.ro

Aplicația Avansis Mobile este destinată telefoanelor mobile cu sistem de operare iOS sau Android care facilitează interacțiunea cetățenilor cu primăria. Utilizatorii aplicației pot plăti impozitele locale, taxele pentru diverse servicii realizate de instituție (ex: eliberarea unor documente), pot vizualiza stadiul documentelor depuse la registratură instituției, pot fi realizate programări la serviciile publice ale administrației care lucrează în baza programărilor și pot primi diverse informări trimise de către instituție. În plus folosind aplicația, cetățenii ar putea semnaliza instituției diverse disfuncții identificate în teren.

𝐎𝐫𝐝𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚̆:

> Beneficiar Primăria Municipiului Călărași, cod fiscal: 445370

𝐍𝐮𝐦𝐞𝐫𝐚𝐫 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐝 𝐛𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫:

> La sediul Primăriei Municipiului Călărași – 4 ghișee de plată

𝐈̂𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝:

> Prin aplicația un-doi Centru de plăți – disponibilă pentru acces și descărcare pe Google Play și AppStore

> Prin aplicatia SelfPay NOW – disponibilă pentru acces și descărcare pe Google Play și AppStore

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*