Călărășenii sunt invitați în Parcul Central, la Festivalul Dunării, pentru a sărbători Ziua Dunării

Călărășenii sunt invitați în Parcul Central, la Festivalul Dunării, pentru a sărbători Ziua Dunării

Primăria Municipiului Călărași aduce o rază de soare în inimile comunității, organizând Festivalul Dunării în Parcul Central pentru a sărbători Ziua Dunării și a evidenția importanța acestui fluviu emblematic. Realizat împreună cu Asociația MaiMultVerde, evenimentul își propune să ofere o experiență deosebită în mijlocul naturii și să aducă laolaltă oamenii din întreaga regiune.

Festivalul Dunării, care se desfășoară anual la data de 29 iunie, a fost programat de această dată să coincidă cu ziua de sâmbătă, 24 iunie, pentru a permite participarea cât mai multor persoane și pentru a crea o petrecere memorabilă. Primăria Călărași a devenit partenerul principal al primei ediții a acestui festival, promițând activități inedite și un meniu deosebit.

Cu această ocazie, Cantina de Ajutor Social, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, a pregătit nu mai puțin de 1.000 de porții delicioase de borș de pește, gătite cu grijă de către oamenii comunității. Cei prezenți în Parcul Central vor avea astfel ocazia să se delecteze cu o porție caldă și gustoasă de ciorbă de pește.

Cu toate acestea, Festivalul Dunării nu se limitează doar la delicii culinare. Participanții vor putea lua parte și la ateliere dedicate ecologiei, unde vor învăța despre importanța protejării și conservării ecosistemului Dunării. Activitățile vor fi conduse de specialiști din domeniul mediului înconjurător și vor oferi oportunitatea de a înțelege mai bine impactul pe care îl avem asupra fluviului și cum putem contribui la menținerea sănătății și frumuseții sale naturale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*