Campanie de evaluare a sănătăţii în județul Călărași

FOTO Consiliul Județean Călărași

Consilierii județeni au votat în unanimitate proiectul privind – “Campania de evaluare a sănătății în județul Călărași”.

Proiectul ”Campania de evaluare a sănătății” a fost inițiat de președintele CJ, Vasile Iliuță și administratorul public, Bogdan Mihai în colaborare cu o întreagă echipă de specialiști.

Prin această campanie a sănătății se vor oferi servicii medicale oamenilor care nu au acces la sistemul sanitar din motive economice sau pur și simplu nu ajung la un spital dar și pentru a educa populația cu privire la sănătate.

“Împreună cu echipa care s-a strâns în jurul acestei idei, am gândit un concept prin care un camion ce va conține echipamente specializate pentru o evaluare generală va trece, în decurs de un an de zile, prin fiecare localitate din județul Călărași unde îi va evalua pe cei la care nu s-a gândit nimeni, decât foarte târziu. De asemenea vor fi realizate și sesiuni de informare cu privire la modul în care sănătatea trebuie păstrată. O acțiune gândită ca o platformă pentru sănătate, în care pe lângă voluntarii din spitale îi invităm pe toți cei care vor dori să participe, pentru că vom derula extrem de multe activități” – a declarat administratorul public al județului, Bogdan Mihai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*