FOTO Prichindeii de la Grădinița „Helikon”, în vizită la Detașamentul de pompieri Călărași

Prichindeii de la Grădinița „Helikon”, în vizită la Detașamentul de pompieri Călărași. FOTO: ISU Călărași

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au primit miercuri, 17 august,  cu bucurie, vizita prichindeilor de la Grădinița „Helikon”, micii vizitatori având vârste cuprinse între trei și șase ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plutonierul adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu, copilașii au fost plăcut impresionați de vizualizarea tuturor autospecialelor de intervenție, a accesoriilor și a celorlalte mijloace de intervenție prezentate de pompieri.

„Cei mici au avut ocazia să vadă cum arată mașinile de pompieri și au fost foarte încântați să descopere și cum funcționează pistoalele sub presiune pentru refularea apei, folosite de pompieri pentru stingerea incendiilor. Scopul vizitei a fost atins – copiii au fost foarte încântați de tot ce au văzut la pompierii militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor”, a precizat el.

Pentru că 25 de copii au avut multe de întrebat, pompierii militari le-au oferit răspunsuri la toate curiozitățile și întrebările lor. De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii și clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*