Campanie în sprijinul refugiaților ucraineni, organizată de Primăria și Protopopiatul Călărași

Protopopiatul Călărași, în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași organizează, cu sprijinul parohiilor arondate, o campanie umanitară pentru refugiații din Ucraina. Această acțiune caritabilă are ca scop strângerea de donații pentru persoanele care sunt nevoite să fugă din calea războiului din Ucraina, pentru a se adăposti pe teritoriul țării noastre.

​În cadrul acțiunii umanitare se vor colecta:

  • Alimente neperisabile (conserve, produse ambalate – biscuiți, covrigei, napolitane etc);
  • Pături, lenjerii de pat, prosoape, îmbrăcăminte și încălțăminte (toate noi);
  • Produse de igienă (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe de dinți, gel de duș, șervețele umede și uscate, scutece de copii – orice mărime, hârtie igienică, dezinfectanți, măști cu pliuri);
  • Apă plată îmbuteliată;
  • Medicamente (Panadol, Nurofen-tablete și sirop, Aspirina, tablete pentru gât –Strepsils, Decasept, siropuri și tablete pentru tuse, comprese sterile, feșe de orice dimensiune, apă oxigenată, soluție de rivanol, plasturi) cu termen de valabilitate bun.

Produsele se vor colecta la bisericile parohiilor și la sediul Protopopiatului Călărași din strada Pompieri, nr. 26. Toate donațiile se vor centraliza la nivelul Municipiului Călărași și, în funcție de solicitări, vor fi direcționate către zonele de graniță și către localitățile din țara noastră în care sunt adăpostite persoanele afectate de războiul din Ucraina.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*